GESCHIEDENIS VAN DE PRAKTIJK

De praktijk werd opgestart in 1979, aanvankelijk op een bescheiden niveau en voornamelijk gericht op “sport”-mensen, kinesitherapeuten waren toen nog “masseurs”. 

                      

Mens en maatschappij evolueren, de opleidingen zijn ondertussen “hertekend”, kinesitherapeuten worden veel beter opgeleid en de bijscholingen zijn talrijk.

Mede dankzij een opleiding osteopathie en talrijke bijscholingen kreeg de praktijk steeds meer inhoud bij behandeling van klachten aan de wervelkolom en het bewegingsapparaat in het algemeen.

Daardoor groeide de praktijk en de eerste “medewerkers“ kwamen om het vele werk aan te kunnen.

Kinesitherapie en Osteopathie hebben een vaste plaats verworven in de moderne maatschappij. Ondanks het feit dat beide disciplines steeds meer onder druk komen te staan van “evidenced based guidelines” gaat de ontwikkeling van beide beroepen gestaag verder. De mensen hebben de weg naar de praktijk gevonden en weten stilaan waarvoor ze willen komen. Immers, het behouden van een goede gezondheid is steeds belangrijker geworden in de moderne wereld.

Onze praktijk heeft zich stilaan uitgebreid, van solo naar een groep is geen simpele “beweging”, het vraagt organisatie en communicatie maar onze flexibiliteit is wel groter, zowel in de richting van de patiënt als naar de therapeut, beschikbaarheid en verdeling van vakverdieping is zo beter verdeeld.

Anno 2014 bieden wij U onze diensten aan, wij zijn kritisch en willen samen met U een resultaat bereiken …